Ziek zijn we allemaal weleens, helaas. Waar blijft dat mooie weer? Je verveelt je rot en alle netflix series heb je nu wel afgekeken. Je wilt een boek lezen maar niet over zware onderwerpen. Tenminste, dat merk ik zelf. Pas las ik een boek met een heavy topic en ik verlangde naar een wat “simpeler” boek. Ik dook in mijn kast en ik heb er drie paar voor jullie uitgekozen. Ben jij ziek? Beterschap! En anders de volgende keer dat je ziek bent kan jij deze boeken lezen!

de drie boeken om te lezen als je ziek bent met 3 boekenleggers

The truth about forever van Sarah Dessen is altijd een goede keuze. Macy heeft een lange en saaie zomer voor de boeg. Haar vriend is weg op kamp, dus daar heeft ze ook niet veel aan. In de tussentijd dat hij weg is werkt ze in de bibliotheek, moet ze leren voor haar toetsen en haar vrije tijd brengt ze door met haar moeder. Macy’s vader is overleden en beiden kunnen ze er niet over praten. Maar wanneer er zich een kans voordoet pakt ze die met beide handen aan. Ze gaat werken bij een cateringbedrijf, helpt ze haar zus met het renoveren van een strandhuis en ontmoet ze Wes. Een jongen met een verleden en een artistiek talent. Macy begint zich hierdoor af te vragen of ze haar veilige leven wel zo leuk vind.

Wat als je een email krijgt van een onbekend en mysterieus persoon die je door je schooltijd loost? In Tell me three things maken we kennis met Jessie die in LA studeert. Ze vind haar school intimiderend en denkt eraan om terug te gaan naar Chicago. Maar dan krijgt ze een email van SN en wordt haar schoolleven anders. Maar kan ze wel op hem rekenen en waarom krijgt ze maar niet te weten wie hij is?

Save the date kwam vorig jaar uit. Hierin gaat de oudere zus van Charlie trouwen en al hun broers en zussen zullen bij elkaar zijn. Charlie kan niet wachten omdat het huis na de bruiloft in de verkoop gaat. Ze kan dan ook even vergeten dat ze schoolkeuzes moet maken. Maar zo altijd in Morgan Matson haar boeken gaat niet alles volgens plan. Niet alle broers en zussen spreken met elkaar, haar broer brengt onverwachts zijn vriendin mee en dan is er ook een enthousiaste hond waarop ze moeten passen. Maar de buurman wil het feest ook saboteren en sommige gasten gedragen zich niet netjes. Charlie zal heel veel leren over haar familie maar kan ze de boel redden?

Welk boek zou jij zeker willen lezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *