Mijn leven wordt er met de week niet spannender op, aangezien ik gewoon vijf dagen werk. Maar het zijn juist de kleine dingetjes die je tussendoor doet die je week altijd weer net ietsjes leuker maken.

25 Februari 2017 – 3 Maart 2017

25 – 26 Februari 2017
Het weekend doet mij altijd goed. Afgelopen week ben ik naar de Ikea geweest om wat kleine dingetjes te kopen die al langer op het lijstje stonden, maar ook gewoon om weer eens wat inspiratie op te doen. Want inspiratie opdoen, oh dat doe ik zeker als in naar de Ikea ga!

Verder was het een heel rustig weekend en heb ik eindelijk na 180 jaar Carve The Mark van Veronica Roth uitgelezen.

27 – 28 Februari 2017
De maandag en dinsdag waren weer twee fantastische dagen vol overleggen en andere werk gerelateerde dingen.

1 Maart 2017
Afgelopen woensdag kreeg ik na een maand alleen op kantoor gewerkt te hebben eindelijk weer een kamergenootje. Dat is altijd wel super leuk zodat je tussendoor ook gewoon tegen iemand aan kan praten als het ware. Daarnaast had James TW van de hit ‘When You Love Someone’ check him out aangekondigd om een soort van meet-up te doen voor het gebouw van Radio 538. Ook daar moest ik natuurlijk even een kijkje nemen. Hij is niet alleen een goede artiest, maar is ook nog eens super leuk met zijn fans. I like!

2 – 3 Maart 2017
Dingen waar ik intens van kan genieten zijn de lucht en de zonsop- of ondergang. Ik heb het geluk in mijn leven dat ik beide dingen best vaak kan zien door mijn werkende leven. Zo was ik afgelopen week ook weer even ontzettend gefascineerd door een mooie lucht toen ik uit de tram stapte.

Vrijdag 3 maart is ook de dag dat HET NIEUWE ED SHEERAN ALBUM EINDELIJK UIT IS. EN WAT IS HET MOOI. Ed is een van de weinige artiesten die me met muziek en teksten ook daadwerkelijk zo kan raken dat ik ervan moet huilen. Nou voor album drie is dat een dikke vette check.

 

Hoe was jullie week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *