Alweer een tijd geleden dat jullie van mij een Week van… konden lezen. Maar hier ben ik weer, met een gloednieuwe week.

Zondag 19-2

Op zondag had ik een welkomst feestje omdat ik terug kwam van een ziekenhuisopname van 2,5 week. Ik had verschillende varianten cupcakes gemaakt. Met mijn eigen gemaakte karamelsaus, oreo’s, glazuur, snoepjes of alles op een cupcake. We vonden ze allemaal erg goed geslaagd.

Maandag 20-2

Op maandag heb ik eerst samen met mijn moeder Homeland van zondagavond gekeken. Ik neem het altijd op omdat ik anders vind dat ik te laat naar bed ga. Ook heb ik ‘s middags nog gesport.

Dinsdag 21-2

Vandaag heb ik chili con carne gemaakt met een beetje een twist. Zo heb ik er zwarte bonen inplaats van bruine bonen ingedaan en als extra nog appel en olijven. Van de zomer heb ik het helemaal zelf gemaakt, zonder pakje erbij, wat toch wel wat lekkerder is maar wel veel werk. Maar desalniettemin was dit ook erg lekker.

Woensdag 22-2

Lia en ik willen al heel lang A monster calls zien. Het boek, geschreven door Patrick Ness, hebben we allebei gelezen en had een grote impact op ons. Natuurlijk moesten we dus naar de film. En wat was die mooi en zielig. We hebben volgens mij wel 10 minuten lang gehuild en andere mensen in de zaal hebben ook een traan, of traantjes, gelaten. En Liam Neeson is natuurlijk altijd fijn om naar te luisteren. Een echte aanrader. Een review zal snel komen!

Donderdag 23-2

Ik ben sinds vorige week weer begonnen met 2 keer per week sporten en het gaat goed. Vandaag heb ik weer 4.12 kilometer gefietst!

Vrijdag 24-2

Net voordat deze post online komt heb ik eindelijk Carve the mark van Veronica Roth uit. Ik ben heel verward, want ik weet niet zo goed hoeveel sterren ik het moet geven. Ik denk aan 2.75 want ik vind het niet goed genoeg voor drie sterren maar ook niet slecht genoeg voor twee. Het is in ieder geval niet zo goed als Divergent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *