Deze afgelopen week was leuk, hectisch, vermoeiend, hectisch, vermoeiend en hectisch oh en leuk. Nog steeds benieuwd? Lees dan maar snel door.

4 Februari 2017 – 10 Februari 2017

4 Februari 2017
Eindelijk was het dit afgelopen weekend dan zover – DE PRETTY LITTLE LIARS CONVENTIE IN DÜSSELDORF. Hier ben ik samen met Amy en nog drie andere vriendinnen heen geweest om een deel van de cast te ontmoeten! Op zaterdagochtend vertrokken we met een volle auto van vijf richting het Hilton Hotel in Duitsland. Tijdens de registratie bleek echter gelijk al dat de organisatie van het evenement niet al te best was want we hebben maar liefst iets van 1.5 uur in de rij moeten wachten om onze passen te krijgen. Daarnaast zat er ook totaal geen systeem in de wachtrijen voor de foto’s waardoor mensen met verschillende kaartjes praktisch kriskras door elkaar stonden en de gangen helemaal overbezet waren. Mijn grootste zorg op dat punt was letterlijk dat ik niet met een te rood hoofd op de foto moest. Maar dat mocht de pret niet drukken want ik keek er enorm naar uit om Tyler Blackburn (Caleb Rivers) en Huw Collins (Dr. Rollins) te gaan ontmoeten. Huw is niet een van mijn meest favoriete personages in de serie, zeker ook niet omdat hij er pas in het laatste seizoen bij is gekomen..maar als persoon is hij super aardig! Op Tyler Blackburn hebben we die zaterdag ook nog een uur als het niet meer was gewacht. Op de grond. In onze jurken. Het moet er echt niet uitgezien hebben maar niemand wist echt waar hij precies naartoe was. Iets van 6 mensen voor ons stopte hij met de foto’s en later bleek dus dat hij naar zijn signeersessie toe was. Ok Tyler ok zijn we niet leuk genoeg? MAAR TYLER BLACKBURN IS ZO LEUK DUS AL HAD IK DRIE UUR MOETEN WACHTEN, HET WAS HET WAARD GEWEEST. Ja ik ben een beetje een fangirl.

In de gangen en hal hadden ze ook een heel stel behind the scenes foto’s opgehangen van de opnames wat erg leuk was om te zien.

’s Avonds hadden Amy, een vriendin en ik daarnaast een kaartje voor de Fairytales Dream Party. Dit was een soort gemaskerd bal helemaal in de stijl van Ali’s winterbal uit de serie zelf. We hadden erg ons best gedaan op de outfits zoals je kunt zien. Dit was ook erg gezellig en ze hadden de cocktails zelfs namen gegeven gebaseerd op de karakters uit PLL goals!


5 Februari 2017

Op de zondag merkten we vrijwel gelijk dat de organisatie de avond ervoor flink doorgewerkt moest hebben want het hele systeem voor de wachtrijen bij de fotoshoots en handtekeningen was drastisch veranderd. Geen luchttekort meer, geen overvolle gangen, of drama..nee het leek zowaar dat iedereen netjes in de juiste rijen de ruimtes in begeleidt konden worden. Wat we op zich ook wel nodig hadden want Lucy Hale (Aria Montgomery), Ian Harding (Ezra Fitz) en Brant Daugherty (Noel Kahn) stonden op het programma. Door het wachten hebben we uiteindelijk wel nog een panel gemist (waar we er niet eens zo heel veel van hebben gezien het hele weekend wat wel jammer was) maar ik ben dolgelukkig dat ik eindelijk Lucy heb gezien. Ze is zo klein en haar stem is zo schattig mijn hart gaat weer 178 als ik eraan terugdenk.

Het was echt een super tof weekend en de plannen zijn serieus al gemaakt om volgend jaar gewoon weer heen te gaan want jongens wat houd ik van deze televisieserie!

6 – 9 Februari 2017
Na een vermoeiend weekend had ik jammer genoeg geen tijd om uitgebreid bij te komen en te slapen. Op maandag moest ik gewoon weer op het werk zijn om 8.30 wat uiteraard wel moeilijk was maar het was het zo waard.

Op woensdag kreeg ik op whatsapp al diverse berichten dat het gesneeuwd bleek te hebben. Ja. Gesneeuwd. Nouja niet in het gedeelte van Nederland waar ik me bevond dan. Althans, dit was het enige wat ik heb gezien die dag.

Als klap op de vuurpijl deed thuis de verwarming het ook ineens niet meer. Dit betekende eigenlijk dat ik letterlijk met drie fleece dekens om me heen gewikkeld op de bank ben neergeploft na werk. Gelukkig was deze horror (met dit winterse weer buiten) op donderdag alweer opgelost! Ook Keegan Allen ja nog zo’n PLL dude sorry bracht afgelopen donderdag zijn eerste echte single uit, Million Miles Away en wat een mooi nummer is dat. Deze moet je zeker even checken op itunes.

10 Februari 2017
Ook vandaag heb ik gewoon saai gewerkt. Sorry, ik kan mijn werk echt niet spannender maken dan dat het is. Vanavond ga ik met een groepje vriendinnen naar Utrecht waar ik wel onwijs veel zin in heb! Conor Maynard ja die jongen van youtube met zijn geweldige covers go check him out doet een soort van mini-optreden in Tivoli en ik kan echt gewoon niet wachten om heb eindelijk een keer live te zien! Wel even bidden dat hij ook daadwerkelijk komt want op snapchat was te zien dat hij zijn voet gebroken had bij het voetballen gisteren 🙁

Hoe was jullie week(end)? Laat het achter in de comments 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *