Welkom in de week van… Roos! Vandaag laat ik jullie deze week zien wat ik heb meegemaakt. Helaas niet veel, sinds ik behoorlijk ziek ben. Kijk maar mee.

Zondag 15-1

Het voetbalseizoen is weer hervat. Ik ben groot Feyenoord fan dus ik was blij dat we weer wonnen. Weer een stapje dichterbij het kampioenschap. Ik hoop het zo!

Maandag 16-1

Ik ben bezig met een Harry Potter lees marathon. Ik lees alle boeken weer opnieuw, in het Engels. Ik heb net the order of the phoenix uit. Het verveelt nooit en elke keer kom je weer nieuwe dingen tegen. Zo komt er een Niffler in voor, die je ook kan zien in de film Fantastic beasts and where to find them. Nooit onthouden, ook al heb ik het boek al meer dan 5 keer gelezen.

Dinsdag 17-1 

We hebben eindelijk een datum waarop Prison Break weer op de buis komt. Namelijk 4 april. Gelukkig niet op 1 april anders zouden mensen nog denken dat het een grapje is. Michael zit in het buitenland in de gevangenis, wat een mysterie is dat, hij is toch doodgegaan? Zijn broer Lincoln en zijn kameraden en ex-gedetineerden Fernando Sucre en C-note proberen hem eruit te halen. Ben heel benieuwd. Prison Break is mijn favoriete show aller tijden.

Woensdag 18-1

Mijn oom stuurde mij deze mooie lucht om me wat op te vrolijken. Ik werd er erg blij van. Cotton candy skies zijn mijn favoriet!

Donderdag 18-1

Wauw, wat een mooi weer vandaag! Helaas kan ik niet naar buiten maar binnen naar de lucht kijken is ook een mood booster, dus mij hoor je niet klagen. Mijn tante komt zo op ziekenbezoek. Altijd gezellig en zie ik weer eens wat andere mensen dan alleen mijn ouders.

Wanneer dit artikel online staat is het alweer vrijdag. Ik zal vast veel aan het lezen zijn, afwisselend met het kijken van een serie.

Wat zijn jouw weekend plannen? Laat het ons weten, vinden we altijd leuk om te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *