Welkom in de week van… Lia.
Deze week neem ik jullie mee in mijn dagelijkse activiteiten.

7 januari 2017 – 13 januari 2017
Het was de tweede van het nieuwe jaar, wat betekende dat bijna al mijn bezigheden weer op gang begonnen te komen.

7 – 8 januari 2017
Het eerste echte weekend van het jaar bestond voor mij vooral uit uitzieken en tv kijken. Ik ging mijn kerstvakantie verkouden in en kwam er ook weer verkouden uit. Het was dus de hoogste tijd voor wat me-time met veel thee, boeken, Pretty Little Liars – ja nu we tot april moeten wachten op de nieuwe afleveringen werd het de hoogste tijd om alles nog een keer te bekijken niet waar, because why not? – en een warme deken om me heen. Ook keek ik al langer uit naar dit weekend omdat Wie Is De Mol weer van start zou gaan. EN WAT WAS DE AFLEVERING LEUK! Ben na 1,5 uur mollen weer helemaal in mijn element voor de aankomende weken.


9 januari 2017
Om weer terug te komen op mijn PLL verslaving heb ik in de trein en tram onderweg als een malle de afleveringen van seizoen 3 verslonden. Begin Februari ga ik namelijk samen met Amy en een paar andere vriendinnen naar een conventie in Duitsland waar onder andere Lucy Hale aanwezig zal zijn. Deze week heb ik een foto met haar gekocht wat betekend dat ik haar ga ontmoeten !!!!!!! like life goal.


10 – 11 januari 2017

Deze week was het ook mijn tweede week weer terug op het werk. Na het vorige week nog rustig te hebben gehad, was iedereen deze week weer terug en gaat alles weer back to normal. Artikelen die geschreven moeten worden, afspraken, overleggen…ja dit is eigenlijk een beetje wat ik elke doordeweekse dag doe.


12 januari 2017

Ook vandaag heb ik gewerkt, maaaar stond er daarnaast in de avond een bezoekje aan de Harry Potter bookstore op Utrecht Centraal op de planning! Ik ben er al eens geweest, maar een persoon kan nooit genoeg Harry Potter in zijn leven hebben. Als je wilt weten hoe dat was, kom dan vooral aankomende maandag even terug hier voor een uitgebreid artikel ;).


13 januari 2017
Vrijdag de dertiende. Gelukkig was er vandaag niets spannends aan voor mij behalve dat het lichtelijk gesneeuwd heeft in Amsterdam! Ik  houd van sneeuw en kan ook niet wachten tot er weer een keertje een dik pak ligt. Vanavond is er ook weer “Flikken Maastricht” op tv, zeker iets waar ik elke week ook weer naar uitkijk. Weekend…here I come!

Hoe was jullie week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *