Na lang wachten is het vandaag eindelijk zo ver.
De verfilming van To All The Boys I Loved Before staat op Netflix!

Een bericht gedeeld door Jenny Han (@jennyhan) op

Het verhaal:
Lara Jean’s liefdesleven gaat van denkbeeldig naar out of control in deze roman van de New York Times bestseller auteur van The Summer I Turned Pretty serie. Wat als al je crushes ontdekken hoe je je voelde over hen … en dan allemaal tegelijk?
Lara Jean Song houdt haar liefdesbrieven in een hoedendoos die haar moeder haar gaf. Het zijn geen liefdesbrieven die iemand anders voor haar schreef; nee dit zijn de brieven die zijzelf heeft geschreven. Een voor elke jongen waar ze ooit van hield, vijf in totaal. Toen ze deze schreef, stopte ze haar gehele hart en ziel erin en schreef alles op wat ze in het echte leven nooit zou zeggen, dit omdat deze brieven in principe alleen voor haarzelf bedoeld waren. Dit echter tot de dag dat haar geheime brieven worden gepost en Lara Jean’s denkbeeldige en geheime liefdesleven ineens compleet uit te hand loopt.

Een bericht dat is gedeeld door @lanacondor op

Review:
De film is vanaf vandaag op Netflix te streamen en ik kon niet wachten om hem te zien. De boeken had ik namelijk binnen no time uit en ik moet zeggen; de film is ook echt precies zoals je het jezelf voorstelt als je aan het lezen bent. Ondanks dat het voor mij alweer een tijdje geleden is hangt er een hele fijne vibe over het geheel heen die ik me goed kan herinneren van tijdens het lezen. De acteurs en actrices zijn daarnaast perfect gecast en ze zijn allemaal ook erg likeable. Lara Jean and Peter have my heart, niet gelogen. Ik ben echt impressed met hoe schattig en leuk ik de film vond; kom maar op met dat vervolg!

🚨 This. Is. Not. A. Drill. 🚨 Watch #ToAllTheBoysIveLovedBefore now, only on Netflix.

Een bericht gedeeld door The Letters Are Out (@toalltheboysnetflix) op

Wil je helemaal in de stemming komen kan hier nog een playlist vinden:

Playlist: To All The Boys I’ve Loved Before by Jenny Han

Laat hieronder weten wat je van de film vindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *