Na een vrij lange periode is het vandaag weer tijd voor een nieuwe theezakjes vraag. Ondanks het mooie weer buiten (man man man wat is die zon toch fijn) drinken wij bij MoreThanBooks nog steeds onwijs veel thee. Dit levert dan ook onwijs veel leuke vragen op die we graag beantwoorden en met jullie delen. Daarom vandaag centraal in deze post: Welk nummer zou jij zingen tijdens een karaoke avond?

Lia: I luv karaoke. Om het maar even uitgesproken te hebben. Het is niet dat ik dit elke week op vrijdagavond sta te doen, maar ik word wel ontzettend enthousiast als ik aan de gedachte denk. Persoonlijk vind ik de wat oudere, guilty pleasure songs het leukste om mee te zingen. Denk hier dan bijvoorbeeld aan de Backstreet Boys, de Spice Girls en uiteraard mag ook One Direction niet in dit rijtje ontbreken. Bring it ooooonnnnnn!

Amy: Mijn go to karaoke nummer is alles wat in het foute uur staat. Ik heb geen specifiek voorbeeld maar alles wat je normaal niet luistert. Die doen het toch vaak het beste.

Roos: Ik denk dat ik een mix zou zingen van oude en nieuwe liedjes. Wil ik mezelf echt uitdagen doe ik Lose Yourself van Eminem. Dat is en blijft een heel mooi nummer, maar ook heel moeilijk. Een ander liedje dat sowieso in de lijst moet staan is Party in the USA van Miley Cyrus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *