Nu het buiten weer kouder wordt en er geen dagen voorbij gaan dat het niet regent, zit ik het allerliefste binnen met een kop warme thee. De theezakjes vragen vliegen me dan ook letterlijk om de oren. Deze week de vraag: Welke film heb je al meer dan 10 keer gezien?

Amy: Mijn meest gekeken film is Camp Rock. Ik heb die zo vaak gekeken dat ik met de film mee kan gaan praten. Ik denk dat ik verslaafd werd door de combinatie Demi Lovato met de Jonas Brothers. Dat zijn een van mijn all-time favoriete artiesten. Als kind had ik een obsessie met de musical: “kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer?”. Die heb ik ook tot in den treuren gekeken.

Roos: Naast Harry Potter zijn dat The Godfather films. Hier is mijn vader groot fan van en ik keek ze altijd mee. Dit zijn één van de beste films ooit gemaakt, en daar ben ik het helemaal mee eens. Je moet er wel van houden, van die Italiaanse maffia films.

Lia: Naast de Harry Potter films die ik echt tot mijn dood zou kunnen kijken heb ik volgens mij ook The Polar Express al heel vaak gezien. Om maar even in de December sferen te blijven. Er zijn echter heel veel films, waaronder vele romantic comedies, die ik altijd wel weer op kan zetten zonder dat het me gaat vervelen.

 

Welke films hebben jullie al zeker meer dan 10 keer gekeken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *