Vandaag een nieuwe tea time waar we de vraag een beetje hebben aangepast naar:

“Wat vind jij het aller belangrijkste boek in het leven?”

Roos: Mijn allerbelangrijkste boek vind ik toch wel Harry Potter en de steen der wijzen. Ik weet nog wel dat ik het van me oma kreeg en dat het heel magisch voelde (geen grapje). Ik heb het boek een tijd niet los kunnen laten en ik was diezelfde avond nog begonnen met lezen. De serie loopt nog steeds als een rode draad door mijn leven.

Amy: Wat is het belangrijkste boek in mijn leven vind is iets wat ik lastig vind om te beantwoorden. Ik zie het liever meer als welk boek er in een bepaald punt in mijn leven belangrijk is. Het is voor mij erg leeftijdsgebonden. Vroeger was mijn belangrijkste boek uit mijn leven de serie, Matilda. Dit boek gaf me hoop, liefde en inspiratie. Het geeft me een idee van vrijheid en het idee dat alles mogelijk is. Voor mijn leeftijd nu heb ik nog geen idee, daarom kies ik voor nu Matilda.

Lia: Wat ik het belangrijkste boek vind in mijn leven…dat vind ik een erg lastige vraag. Ik weet namelijk niet zo goed hoe ik deze moet beantwoorden. Ik zou het zien als een boek wat je echt gelezen moet hebben ‘before you die’ zeg maar, en daar zijn er volgens mij wel een aantal van. Ik heb ze zelf helaas NOG NIET gelezen, maar ik zou zeggen dat boeken als die van George Orwell en Charles Dickens daar dan wel bij horen.

Welk boek vind jij het allerbelangrijkste in het leven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *