Het is alweer oktober en we komen steeds dichter bij die koude winter waarin je alleen maar binnen wilt zitten met een boek en een grote kop thee. Tot die tijd hebben wij gelukkig nog voldoende theezakjes vragen voor jullie. Deze week: welk tv programma of boek weiger je te kijken/lezen? 

Roos: Als tv programma weiger ik Wie is de mol te te kijken (sorry not sorry Amy en Lia). Ik heb het 1 keer gezien en vond het heel erg overrated. Als boek zou ik de Mortal Instruments van Cassandra Clare niet lezen. Hier zit namelijk heel veel incest in en om Cassandra is er ook altijd veel heisa. The authentic observer op youtube heeft hier een hele video reeks over gemaakt, aanrader!

Amy: Ik weiger alle programma’s te kijken die Spaanstalig zijn, die Lia wilt dat ik kijk. Dit omdat het mij gewoon niet interesseert en Lia er zoveel over heeft, dat ik permanent al afhaak. Daarnaast weiger ik dr pimple popper te kijken. Lijkt me echt te walgelijk. Als boek heb ik geen idee welke ik niet zou lezen, wil alles (behalve schoolboeken) wel een kans geven.

Lia: Ik weiger echt The Vampire Diaries of andere tv programma’s in die richting te kijken. Ik weet niet waarom, maar ik zal er gewoon nooit aan beginnen. Sorry Amy. In het geval van boeken weet ik het eigenlijk niet. Ik denk dat ik nog best veel wel zal proberen te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *