Vandaag vertellen wij jullie welk boek en welk liedje wij het leukste vonden in oktober. We houden alle drie evenveel van boeken en muziek. We lezen wat af maar bezoeken ook regelmatig concerten. Dit is dus eigenlijk het perfecte theezakje!

Amy: Mijn favoriete boek afgelopen maand was to all the boys I’ve loved before. Dit boek was fijn om te lezen en daarna ben ik de film gaan kijken. Als favoriete liedje kies ik If you want to love somebody – Tom Odell. Lia en ik waren deze maand bij All you need is love uitgenodigd en daar trad hij op. Was zo fijn om een van onze favoriete artiest zo dichtbij te zien.

Roos: Mijn favoriete boek was afgelopen maand Crystal Storm, het vijfde en tevens één na laatste boek in de Falling Kingdoms serie. Ik lees deze boeken met heel veel plezier. Elk deel is net zo goed als het vorige. Als favoriete liedje kies ik alle liedjes die Martin Garrix afgelopen zaterdag draaide. Het was al een paar jaar mijn droom om hem te zien en dat is eindelijk gelukt. Volgend jaar weer, toch Lia?

Lia: Ik heb de afgelopen maand maar één boek gelezen dus daar heb ik niet heel erg veel te kiezen. Ik schreef hier vorige week een review over: Only Love Can Break Your Heart. Het meest memorabele nummer van deze maand is denk ik zeker wel High On Life van Martix Garrix. De lyrics hiervan vind ik gewoon geweldig, maar het nummer zelf geeft me gewoon zo’n kick. Was erg gaaf om dit ook live gehoord te mogen hebben afgelopen weekend!

Welk liedje en boek was jouw favoriet deze maand?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *