De hittegolven zijn weer achter de rug en dat betekend ook dat we weer thee kunnen drinken zonder dat het zweet over ons voorhoofd heen druipt. Ikzelf houd er om onder andere deze reden dan ook totaal niet van om warme thee te drinken met dit weer. Al is ijsthee natuurlijk altijd een optie ;).

De vraag die we vandaag gaan beantwoorden is: wat was jouw favoriete televisieprogramma toen je klein was?

Roos: Mijn favoriete tv serie als kind was Bassie en Adriaan. Deed keek ik altijd met mijn zus. Ik vond de slechterik met het masker altijd heel eng. Later werd het totally spies en vooral de nieuwe versie. Ze waren toen wat mooier getekend. Als het er is kijk ik het nog steeds met plezier.

Lia: Mijn favoriete televisieprogramma toen ik klein was is zonder enige twijfel Bassie en Adriaan. Dit is dan echt toen ik een zeer jonge leeftijd had. Ik kan me nog herinneren dat ik een keer met mijn ouders zeker 8 winkels ben langs gegaan om de videobanden ja ik kom nog uit die tijd compleet te krijgen. Ik weet niet meer of ons dat uiteindelijk is gelukt maar het zegt denk ik wel veel over mijn liefde voor dit duo!

Amy: Mijn favoriete televisie serie als kind was Sesamstraat, daarna werd het alles van studio 100 en bleef ik een lange tijd in mijn het Huis Anubis fase. Dat was toch mijn favoriete serie en vind het zo leuk nu het weer op tv is. Ook leuk, vorig jaar heb ik het huis in het echt gezien!

 

 

Wat was jullie favoriete tv programma?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *