Tea time #22: ideale vrije dag

Het is weer tijd voor een nieuw theezakje en een nieuwe vraag om te beantwoorden. Vandaag is de vraag: “Hoe ziet je ideale vrije dag eruit?”

Amy: Mijn ideale vrije dag begint met uitslapen. Geen plannen, alles kunnen doen waar ik die dag behoefte aan heb. Zoals; lezen, schrijven, opruimen en bij het zwembad liggen.

Roos: Mijn ideale vrije dag bestaat uit Jersey Shore family vacation kijken (verslavend op dit moment, en stiekem zó fout) in bad met een boek, lekker eten en daarna ’s avonds in bed weer lekker lezen. Lui zijn is op zulke dagen ideaal!

Lia: Mijn ideale vrije dag is helemaal geen planning hebben. Meestal ga ik dan lezen of wat opruimen. Als het goed weer is ga ik op pad; de duinen en het strand daar ga ik erg graag heen om mijn hoofd te legen.

De grote vraag natuurlijk, hoe ziet die van jullie er uit? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *