Vandaag vertellen we jullie over onze crushes in boeken! Zucht, bestonden ze maar echt..

Roos: Ik ben DOL op Rhys van ACOTAR. Hij weet altijd het juiste te zeggen en is heel sexy. De chemie tussen hem en Feyre vind ik helemaal geweldig! Zou er iemand op deze aarde rondlopen die zoals hij is? Min de vleugels dan..

Amy: Ik krijg vlinders van hoe Augustus alles voor Hazel over heeft. De manier hoe hij als een gentleman voor haar zorgt in goede en slechte tijden vind ik echt goals

Lia: Ik vind dit echt een lastige vraag want ik leef eerder mee met karakters in een boek dan dat ik er vlinders van in mijn buik krijg. Ik heb oprecht bij geen enkel karakter volgens mij nog gehad dat ik daar in real life een keer een ontbijtje mee zou willen delen. Al is Rhysand uit de Sarah J Maas serie wel een interessant karakter wat dichtbij komt denk ik.

Van wie krijg jij vlinders in je buik?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *