Turtles all the way down. Ik heb heel erg lang gewacht op het nieuwe boek van John Green, aangezien hij een van mijn favoriete schrijvers is, was ik zeer benieuwd naar het verhaal. Het boek heb ik voor Sinterklaas gekregen maar hier is eindelijk een review. Ik probeer het met zo weinig mogelijk spoilers te vertellen.

Het boek gaat over Aza. Zij heeft heel veel last van OCD en angstaanvallen. Ze heeft erg veel moeite om de realiteit te onderscheiden door haar dwanggedachtes. Als een miljardair mysterieus verdwijnt, neemt Aza met haar beste vriendin Daisy, contact op met zijn zoon Davis, die ze nog kent van vroeger.

Het verhaal verteld een liefdesverhaal, een verhaal over angstaanvallen, realiteit, eenzaamheid en een zoektocht naar een vermiste miljardair.

Ik vond het een fijn en makkelijk leesbaar boek. Het liefste had ik het in een stuk uitgelezen, maar ik moest mijzelf echt dwingen het neer te leggen.

Toch vond ik het soms erg moeilijk. Dit omdat ik nogal getriggerd werd door de angstaanvallen, aangezien ik dit van mijzelf erg herken. Het ging er soms té ver voor mij op in, wat soms niet nodig was.

Al met al is dit wederom een goed boek van John Green, met een goed concept.

Ik geef dit boek 5 sterren.

2 Comments

  1. Pingback: Lees recap januari • More Than Books

  2. Pingback: Reading challenge: Jaar recap Amy (2018) • More Than Books

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *