Het verhaal:

In Beacon Heights High is Nolan Hotchkiss koning. Zijn charme, rijkdom en perfecte uiterlijk is bedrieglijk verleidelijk. Vele levens van studenten zijn daardoor geruïneerd. Nolan blijft regeren, onbetwist en ongestoord.

Mackenzie, Ava, Julie, Caitlin en Parker lijken schijnbaar niet veel gemeen te hebben. Elk hebben ze hun eigen vrienden, drama’s en doelen. Maar één ding delen ze: ze hebben allemaal een diepe haat aan Nolan Hotchkiss. Ze denken allemaal dat het tijd is dat hij betaalt voor wat hij heeft gedaan. Ze komen met de perfecte moord – een hypothetische moord natuurlijk. Het is allemaal wishful thinking … totdat ze op een ochtend wakker worden om te ontdekken dat hun wens is uitgekomen. Nolan is vermoord – precies zoals gepland. Het punt is dat ze het niet gedaan hebben. Dus wie deed dat?

Review:

De hoofdstukken in dit boek zijn niet erg lang en het is op een duidelijke manier geschreven. Daardoor ga je er erg snel door heen. De verhaallijn vond ik erg leuk. Dit verhaal neemt je direct mee in het leven van de meiden. Het raakt je op verschillende raakvlakken.

“Memory was a tricky thing, but reality was even trickier. Once you made up your mind about something, it was hard to comprehend that the truth could be something else”

In het begin vond ik het erg op Pretty Little Liars lijken, maar daar stapte ik snel vanaf. Ik ga deel twee lezen omdat het me wel dusdanig in heeft meegesleurd waardoor ik meer wil weten.

Momenteel hebben ze de pilot versie van de serie opgenomen — als een spin-off van Pretty Little Liars en daar ben ik eigenlijk wel benieuwd naar. Dit omdat ik me echt afvraag of het net zo’n grote hit wordt als de hoofdserie of juist totaal niet. Ik kan nog niet bepalen of de cast members die ze voor de pilot hebben genomen, aansluiten bij hoe ik het in gedachten had, maar dat zal  de tijd leren! Ook leuk; Sasha Pieterse en Janel Parrish die in Pretty Little Liars spelen, hebben een rol hierin!

Een bericht gedeeld door Sasha Pieterse (@sashapieterse27) op Mocht je fan van Pretty Little Liars en de schrijfwijze van Sara Shepard, is deze serie zeker weten aan te raden!


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *