Live Fearless: A Call to Power, Passion, and Purpose

– Hoe ga je met angsten om, hoe houd je slechte gedachten tegen en hoe kan je gelukkiger worden.

Sadie Robertson is een Amerikaanse auteur, reality televisie ster en werd tweede in Dancing with the stars USA. Dit boek heeft ze geschreven om een bericht aan haar generatie mee te geven: je hoeft niet meer tegengehouden te worden door angst, negativiteit of eenzaamheid.

In dit boek bespreekt ze, hoe ze met haar eigen problemen heeft gedeald, hoe je het beste met angsten om kunt gaan en hoe je minder onzekerheden kan hebben.

Review:

Dit boek is een erg Christelijk boek. Voordat ik begon had ik geen idee wie Sadie Robertson was, ik heb hem ook puur voor de titel aangeschaft omdat het mij aansprak. Ik vond het erg makkelijk en snel weglezen. Er waren echt wel specifieke punten waarvan ik dacht dat die handig zijn als je last van angsten heb. Wat ik jammer vind is dat het voor mij persoonlijk té Christelijk was. In bijna alle stukken werd over God gesproken en over de manieren van Hem. Alleen door de hoeveelheid herhalingen werd het voor mij net even teveel. Sommige teksten zijn namelijk meer dan drie/vier keer herhaald, maar dan net op een andere manier. Wat ik wel fijn vond aan het boek is dat je het vanuit het perspectief van een ander over angsten kunt lezen. Het is fijn om te zien dat andere mensen er dezelfde ervaringen mee hebben en je niet alleen bent. Er staan ook veel psalmen en verwijzingen in die je op kunt zoeken, mocht je het nodig hebben.

Ik geef dit boek 3/5 sterren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *