Twee boeken met daarin een papiertje waarop geschreven staat dat het om de reading challenge recap van het jaar 2018 gaat
Reading challenge 2018 is alweer voorbij. Mijn doel voor dit jaar waren 20 boeken maar ik heb er 40 gelezen, yes! Het laatste boek dat ik uitlas was Kingdom of ash van Sarah J. Maas, het laatste boek in de Throne of glass serie *huilt in een hoekje* Mijn reading challenge doel voor 2019 is het behalen van 30 boeken in de hoop dat ik er meer dan 30 lees.

Een overzicht van hoeveel boeken er in de reading challenge zijn behaald, met daarbij een verwijzing naar alle boeken die zijn gelezen in het jaar 2018

Het beste boek dat ik dit jaar las was Kingdom of ash. Het boek waar ik meer van verwachtte was To kill a kingdom van Alexandra Christo. En het slechtste boek was Zenith van Sasha Alsberg (ja, die van youtube) en Lindsay Cummings.

2018 was het jaar wel echt het jaar van het lezen van de thrillers. Dit was voordat ik YA ontdekte vroeger mijn favoriete genre. Volgend jaar wil ik er zeker nog meer van lezen. Ik hoop dat in 2019 ook de geïllustreerde versie van the goblet of fire uit komt, die miste ik wel echt dit jaar. En dat ik minder lang doe over het uitlezen van boeken.

Dit zijn de boeken waar ik voor MTB reviews over schreef:

Verblind – Mel Wallis de Vries
To kill a kingdom – Alexandra Christo
Warcross – Marie Lu
Catwoman – Sarah J. Maas
The beast player – Nahoko Uehashi
Lover of loser – Carry Slee
A reaper at the gates – Sabaa Tahir
A conjuring of light – V.E. Schwab
S.T.A.G.S – M.A. Bennett
Made you up – Francesca Zappia
Blood for blood – Ryan Graudin
The inexplicable logic of my life – Benjamin Alire Saenz
Rebel Spring – Morgan Rhodes

One Comment

  1. Pingback: Uitlezen van een serie, hoe voelt dat? • More Than Books

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *