Het is ondertussen alweer midden november en denk ik wel tijd voor een korte recap wat betreft mijn reading challenge van dit jaar. Ik zat de afgelopen tijd in een enorme lees dip, wat wel voor enige vertraging heeft gezorgd.

Mijn doel voor dit jaar is om 55 boeken te lezen. Ik zit nu, zo halverwege november, echter pas op 37. Dat is minder dan ik gehoopt had, maar ik ben wel vastberaden om de komende periode (en straks rond kerst) mijn slag te slaan.

 

Momenteel ben ik The Hate U Give van Angie Thomas aan het lezen. Het boek was enigszins gehypet, maar ik moet zeggen dat het me wel echt raakt. Het verhaal lijkt zo onwerkelijk maar toch is dit voor veel mensen (vooral in Amerika) nog wel de realiteit. Ik hoop hier de komende week snel doorheen te lezen om mijn teller op 38 te zetten.

Ook de rest van mijn to be read lijstje heb ik al geprobeerd vorm te geven voor de laatste maanden van dit jaar. Zo wil ik onder andere Babe, you got this gaan lezen, maar staan ook de geïllustreerde Harry Potter boeken, het tweede boek On Life van Anna Nooshin en Let It Snow van John Green op de planning. Vooral die laatste ben ik zeker van plan om rond de kerstperiode te gaan beginnen, dit soort periode gebonden boeken brengen me altijd goed in de mood!

Hoe staat het ervoor met jullie reading challenge en wat zijn de volgende boeken op jullie lees lijst? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *