Het einde van Maart nadert en dat betekend ook voor mij even een korte recap van hoe mijn goodreads challenge op dit moment gaat. Nu ik merk dat ik ook weer iets minder ben gaan lezen dan ik in het begin van het jaar deed, vind ik het fijn om even kort terug en vooruit te kijken op de huidige situatie.

Als ik even terug kijk op de eerste maanden van 2019, dan heb ik een mooi aantal van 9 boeken gelezen tot nu toe. Als ik dit tempo volhoud, dan ga ik mijn goodreads challenge dit jaar zeker halen. Ik merk echter al dat ik nu even in een mini dip zit.

Momenteel lees ik Becoming van Michelle Obama. Dit boek kreeg ik met de Kerst en aangezien ik naar haar boek tour show in de Amsterdamse Ziggo Dome ga leek het me wel zo handig om dan eindelijk eens aan dit boek te beginnen. So far so good, want ik ben zeker te spreken over deze aanwinst. Ik vind de schrijfstijl super fijn en het is daarnaast ook gewoon super leuk om wat meer te lezen over deze succesvolle en bekende Amerikaanse powervrouw. Ik heb het eerste deel nu net afgelezen, waarin je een goed beeld krijgt van hoe Michelle vroeger is opgegroeid.

Naast Becoming heb ik nog drie andere boeken op mijn lijstje staan waar ik hierna graag aan wil beginnen. Doordat de stapel steeds groter wordt, mag ik van mezelf ook geen nieuwe boeken meer kopen totdat ik weer wat meer gelezen heb. Ik weet niet in hoeverre me dat gaat lukken though met de boekenweek en alles.

Zo ben ik ook al eens een aantal hoofdstukken begonnen aan Eleanor Oliphant is completely Fine van Gail Honeyman. Een boek wat velen wel kennen denk ik en draait om het meisje Eleanor die op het eerste gezicht haar hele leven wel op rolletjes heeft. Althans, zo zou je denken. Ik vond het leuk geschreven, maar weet niet zo goed waarom ik nooit door ben gaan lezen. Dat wil ik de aankomende periode dus zeker wel doen.

Verder heb ik ook het boek You van Caoline Kepnes op mijn bureau klaar liggen. Dit is het boek gebaseerd op de populaire Netflix serie met Penn Badgley (love him love him love him) die velen vast ook wel gekeken hebben. Ik vond de serie zo leuk dat ik erg benieuwd ben geworden naar het boek erachter. Ook kocht ik afgelopen zomer alweer (zolang geleden) het boek Floored bij de Waterstones in Londen. Het is een boek waar vele bekende auteurs aan hebben geschreven, wat voor mij een interessant concept is. Deze staat al wat langer op mijn lijstje en ben ik ook erg benieuwd naar.

Hoe gaat het met jullie goodreads challenge?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *