We zijn nu ongeveer halverwege 2018 wat ook betekend dat we halverwege de jaarlijkse Goodreads Reading Challenge zijn! Dit jaar wil ik in totaal 45 boeken lezen; daarvan zit ik nu, in juli, op maar liefst 18. Ik loop dus zes boeken achter op schema, maar heb de afgelopen weken wel weer heel veel kunnen lezen voor mijn doen.

Ik zat een hele tijd even in een dipje waarbij Netflix leuker bleek te zijn dan een echt boek, maar ik ben begonnen met mijn inhaal slag. In de afgelopen maand heb namelijk vier boeken gelezen; Note To SelfOne Of Us Is LyingBefore I Let Go en Final Girls.

Stuk voor stuk zijn dit boeken waar ik erg over te spreken ben en die me ook weer de zin hebben gegeven om wat nieuwe titels uit te gaan zoeken voor de aankomende periode. Verwacht zeer binnenkort reviews van deze boeken op de site!

Momenteel ben ik het tweede boek in de Gossip Girl boekenserie aan het lezen. Deze serie lees je echt in één zucht uit en is tussendoor fijn om even bij te komen. Daarnaast ben ik in e-book vorm ook begonnen aan Groen Licht van Corine Hartman. Dit boek is in de maand juli onderdeel van het bookschoice pakket. Dit boek gaat over een spannend moord mysterie in de Achterhoek. Als groot fan van thrillers maakte deze beschrijving me erg enthousiast en ik ben daarom ook zeer benieuwd wat ik hiervan ga vinden.

Hoe gaat het met jullie Reading Challenge en welke boeken moet ik de komende periode echt gaan lezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *