In 2017 had ik mijn reading challenge op 55 boeken gezet en momenteel heb ik er daar 41 van gelezen. De challenge halen, dat ga ik jammer genoeg denk ik niet meer doen ook al had ik er goede hoop in na vorig jaar. Ik zal mijn challenge voor volgend jaar daarom ook iets naar beneden bijstellen.

Aan het einde van het jaar krijg je van Goodreads altijd een heel mooi overzicht toegestuurd met wat leukek feitjes over je leesjaar. Aan de hand daarvan wilde ik deze recap voor jullie en een beetje voor mezelf natuurlijk schrijven, want ook nu vond ik het er weer super leuk uit zien!

 

Voor de volgende boeken heb ik dit jaar een review geschreven:

Staying Strong: 365 days a year – Demi Lovato
54 Minuten – Marieke Nijkamp
Zonder Jou – Chantal & Priscilla van Gastel
Hygge – Marie Tourell Soderberg
#GIRLBOSS – Sophia Amoruso 
When Breath Becomes Air – Paul Kalanithi
Into The Water – Paula Hawkins
On Top – Anna Nooshin
Babe, you got this. – Emily Sobels & Martje Haverkamp

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *