Voor dit jaar, 2018, had ik mijn reading challenge op 45 boeken gezet. Vorig jaar kreeg ik jammer genoeg steeds minder tijd om te lezen dus had ik dit aantal naar beneden gehaald. Op dit moment heb ik hier 32 boeken van gelezen en ben ik as we speak begonnen aan mijn 33e boek; Dear Evan Hansen. Met nog een aantal dagen te gaan in dit jaar ben ik bang dat ik ook dit keer mijn challenge niet zal gaan halen. Dit vind ik enorm jammer, maar geeft wel motivatie om het volgend jaar toch weer te gaan proberen!

De Goodreads recap laat nog even op zich wachten, het is immers pas de 28e van de maand. De mooie grafiekjes krijgen jullie hierbij daarom niet maar Roos en Amy zullen deze vast wel in hun recap verwerken!

Het boek wat me het meeste bij is gebleven dit jaar dat zijn er eigenlijk twee; namelijk de Never Never serie van Colleen Hoover en het boekje The Truth Pixie van Matt Haig. Deze laatste vond ik super bijzonder omdat het een kinderboekje betreft maar voor iedereen wel een hele mooie boodschap met zich draagt hoe oud je dan ook zijn mag.

Verder kocht ik dit jaar ook heel veel boeken tijdens vakanties en heb ik daardoor nog een hele stapel die op mij wacht. Nu ik kerstvakantie heb ga ik daar ook zeker aan beginnen, om zo een vliegende start te maken met mijn 2019 challenge!

 

Voor de volgende boeken heb ik dit jaar een review geschreven op More Than Books:
Never Never – Colleen Hoover
Een Canvas Vol Liefde – M.C. Julien
Mijn Hart en Andere Zwarte Gaten – Jasmine Warga
The Leaving – Tara Altebrando
Illuminae – Jay Kristoff & Amie Kaufman
Het Lot – Jennifer E. Smith
We Should All Be Feminists – Chimamanda Ngozi Adichie
Before I Let Go – Marieke Nijkamp
Aan Niemand Vertellen – Simone van der Vlugt (Lois Elzinga serie)
Lullaby – Leila Slimani
Only Love Can Break Your Heart – Katherina Webber
The Truth Pixie – Matt Haig
The Sun and Her Flowers – Rupi Kaur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *