Amy

Hi!

Mijn naam is Amy en in het dagelijks leven studeer ik Communication & Multimedia Design aan Hogeschool van Amsterdam.

Ik hou van: lezen, boeken, naar concerten gaan, series kijken, fotograferen, reizen, schrijven en muziek luisteren/maken.

Zolang ik al kan herinneren was ik altijd te vinden met boeken om me heen. Overal waar ik heen ging bracht ik boeken met me mee of was ik ergens in een kringloop aan het kijken of ik nog speciale boeken vond. Zo is mijn boekenverzameling begonnen. Mijn kamer bestaat momenteel uit boeken en mijn droom is in de toekomst een huis vol met boeken te hebben. Het lezen is momenteel wel een stuk minder geworden door drukte, maar als ik eventjes tijd heb kun je me vinden met een boek.

Het liefste lees ik young adultromans en thrillers. Ik heb niet een bepaalde voorkeur in wat voor taal ik het liefste lees, Engels en Nederlands. Het maakt niet uit!

Lia

Hoi!

Ik ben Lia en in het normale dagelijkse leven ben ik overdag als junior onderzoeker in het ziekenhuis te vinden en in de avond meestal wel tussen de pagina’s van een (nieuw) boek.

Ik kan me herinneren dat ik al zolang ik kan lezen, dat ook met alle liefde gedaan heb. Volgens mijn ouders heb ik op vrij jonge leeftijd al het gehele kinderboeken gedeelte van de bibliotheek een keer in huis gehad. Daarnaast was ik op de middelbare school ook het meisje dat altijd vijf (of zes, of zeven..of tien) boeken teveel had gelezen voor het leesdossier Nederlands. Ik denk dat dit wel genoeg zegt over mij.

Het liefste lees ik young adult en thrillers. De Engelse klassiekers is echter ook een genre waar ik intens van kan genieten.

Naast het lezen en reviewen van boeken, heb ik ook een grote liefde voor muziek en bezoeken van concerten. Ik maak daarnaast ook graag foto’s.

Roos

Hi!,

Mijn naam is Roos en met mijn lieve vriendinnen Amy en Lia schrijf ik hier over van alles wat met boeken te maken heeft.

Mijn liefde voor lezen begon, zoals bij meerderen het geval, met Harry Potter. Toen ik twaalf was kreeg ik het eerste boek van mijn oma cadeau en sindsdien heb ik het al vaak herlezen. Ik kan naast boeken ook erg genieten van muziek luisteren, eten, reizen en fotografie.

Favoriete genres zijn young adult (urban) fantasy, contemporary en soms ook een thriller. Alles lees ik in het Engels, behalve thrillers. Die leen ik altijd bij de bibliotheek.