Vandaag een persoonlijke post, namelijk ons favoriete boek van het moment!

Roos:

Mijn favoriete boek van dit moment is the assassin’s blade van Sarah J. Maas. Dit lees ik voor de tweede keer. Het speelt zich af voor alle gebeurtenissen in de throne of glass serie. Het boek betreft 5 verhalen over het leven en werk van Celeana Sardothien. Hierin leer je haarzelf en haar geschiedenis heel goed kennen. Elk verhaal is even spannend en je ziet een paar karakters terug die zich ook in ToG bevinden. Ik raad iedereen dit boek aan, vooral om te lezen voordat je aan Throne of glass begint.

Lia:

Momenteel ben ik ‘Becoming’ van Michelle Obama aan het lezen. Ik kreeg dit boek met de kerst en het is er eigenlijk nooit van gekomen om er echt aan te beginnen. Nu haar boek tour bijna gaat beginnen leek het me wel zo handig om er nu doorheen te gaan. Het is niet zozeer mijn favo boek op dit moment, maar ik lees er wel met veel plezier uit! Ik vind het super leuk om te lezen over hoe ze is opgegroeid en hoe ze als persoon is gevormd door de jaren heen.

Amy:

Mijn favoriete boek op dit moment is Dear Evan Hansen – Val Emmich. Ik heb er geloof ik al te vaak erover gepost maar het verhaal is gewoon zo goed. Om de volledige ervaring te krijgen, zou ik ook de soundtrack van de musical erbij luisteren om zo helemaal in het verhaal te komen. In december gaan Lia en ik eindelijk naar de show in Londen, dus weer iets om naar uit te kijken!

Wat is jouw favoriete boek op dit moment?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *