Roos: Mijn favoriete boek van dit jaar was The hate U give van Angie Thomas. Hoewel ik makkelijk voor Kingdom of ash ash had kunnen kiezen (wat een einde van een serie!) ben ik toch voor THUG gegaan. Dit omdat dit boek een grote boodschap uit ademt en het een belangrijk topic van het afgelopen jaar was. We hebben helaas tot deze dag nog steeds met racisme te maken. Waarbij ook nog eens onschuldige mensen worden neergeschoten. In dit boek heeft Starr er ook mee te maken. Haar verhaal is een verhaal van verdriet maar ook voor liefde en hoop. Dit maakt het voor mij mijn favoriete boek van dit jaar.

Amy: Mijn favoriete boek die ik dit jaar gelezen heb is Dear Evan Hansen. Het verhaal vond ik erg meeslepend en dit jaar ben ik er geobsedeerd mee geraakt. Het bespreekt een algemeen probleem en je kan je erg met alle karakters relativeren. Een review kan je hier vinden: https://www.morethanbooks.nl/review-dear-evan-hansen-the-novel-val-emmich/

Lia: Het is niet zozeer echt mijn favoriete boek van dit jaar, maar het is me wel het beste bijgebleven met lezen. En dat zegt denk ik ook wel wat! Ik heb het hier over Never Never serie van Colleen Hoover die ik begin dit jaar las (zie ook de review hier) Dit was een verhaal opgedeeld in drie boeken die ik echt in een ruk uit wilde lezen omdat ik zo benieuwd was naar hoe het af zou lopen. Dit jaar ben ik voor het eerst ook meer gaan lezen van Colleen en ben blij verrast. Bring on 2019!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *