Naast dat lezen gewoon super fijn is als ontspanning, haal ik er zelf altijd ook nog wel wat meer uit door bijvoorbeeld inspirerende quotes of dingen waar ik in mijn dagelijks leven wel wat mee zou kunnen bij te houden. Dit doe ik eigenlijk met elk boek als ik iets tegenkom wat me erg inspireert. Vandaag zal ik een aantal quotes uit de Harry Potter boeken en/of films met jullie delen die ik persoonlijk erg mooi vind. Op Tumblr en Pinterest zijn altijd super mooie afbeeldingen te vinden waar deze quotes in verwerkt zijn dus die wilde ik jullie niet onthouden.

1. “Happiness can be found in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.”

2. “It does not do well to dwell on dreams and forget to live, remember that.”

3. “Ofcourse it is happening inside your head, Harry. But why on earth should that mean that it is not real?”

4. “You’ll stay with me?” “Until the very end.”

 

Wat is jullie favoriet Harry Potter quote? Laat je comment achter in de reacties.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *