Vorige week heb ik een nieuw boek ontvangen, namelijk het Boekendagboek wat uitgegeven is vanuit Blossom Books in samenwerking met Caroline Cracco.

In dit boekendagboek kun je ongeveer 70 boeken bij gaan houden die je gelezen hebt. Dit kun je doen aan de hand van een vooraf opgezet lijstje waarin je bijvoorbeeld je favoriete personage of quote kunt noteren. Hieronder zie je een voorbeeld van twee dagboek pagina’s.

Het boekje is verder super leuk gevuld met een aantal van mijn persoonlijke favoriete book quotes die het geheel echt een super leuk verzamelboek maken.

Ik ben erg enthousiast geraakt om mijn boeken hier op papier bij te gaan houden in dit boekendagboek! Ik deed dit al digitaal via Goodreads maar ik vind het persoonlijk zeker ook wel zijn charme hebben om dit ouderwets puntje voor puntje in een boekje te doen. Het is ook grappig om dit zo later op deze manier helemaal door te bladeren of iemand anders te laten lezen over wat jij van je gelezen boeken vond.

Ik ga mijn aankomende gelezen boeken hierin zetten en zal jullie binnenkort een update geven van mijn ervaring!

Houden jullie je boeken nu ook ergens bij zoals bijvoorbeeld in Goodreads? Ik ben erg benieuwd, dus laat het me weten in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *