Utrecht Centraal heeft de enige echte Harry Potter bookstore van Nederland. Ik ben er al een keer eerder geweest, maar afgelopen week ben ik teruggegaan en heb ik ook wat mooie foto’s kunnen maken. Het leek me daarom super leuk om jullie een korte sfeer impressie te geven van dit magische stukje Utrecht.

De pop-up store heeft een aantal ruimtes die geheel zijn ingericht in Harry Potter stijl. Met precies de juiste muziek op de achtergrond lijkt het zo net alsof je zelf in deze magische wereld terecht bent gekomen.

Ook worden er vele leuke merchandise producten verkocht, zoals bijvoorbeeld deze butterscotch beer of butter beer en de echt magische chocolate froggs! Pas op dat hij niet wegspringt!

Een boekenwinkel is niet compleet zonder boeken en die worden hier dan ook in overvloed verkocht. Niet alleen kun je hier (in het Engels en Nederlands) de originele boeken vinden. Ook aan de liefhebbers van Newt Scamander is gedacht. Dit vind ik zelf persoonlijk een van de mooiste ruimtes in de store. Zeker als boekenliefhebber droom je ervan om zo’n ruimte in je huis te hebben.

Als je alle kamers gepasseerd bent kom je aan het eind terecht bij de Muggle Wall. Hierop kun je bijvoorbeeld je naam achterlaten, of een leuk bericht. Zoals je kunt zien op de foto’s zijn vele mij hierin al voorgegaan en wat ziet dat er gaaf uit!

De pop-up store is voor 9 en ¾ weken geopend en zal er dus nog tot halverwege februari zijn. Als Harry Potter fan raad ik het je zeker aan om een keertje langs te gaan en het zelf te beleven!
See you at Hogwarts, my friends.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *