Op 1 januari is het traditie om de Goodreads Reading Challenge weer te beginnen. Vorig jaar las ik helaas minder boeken dan ik gewild had en daarom heb ik mijn doel dit jaar op 45 boeken gezet, wat minder is dan mijn vorige challenge. Ik hoop zo gemotiveerder te zijn en wil ook proberen meer easy reads te lezen om mijn lees dipjes zo kort mogelijk te houden.

Ik heb op dit moment Mijn Hart en Andere Zwarte Gaten van Jasmine Warga net uit en ben ik ook begonnen in het eerste boek van de Never Never serie van Colleen Hoover. Deze laatste lees ik in e-book vorm op mijn telefoon. Dit wil ik ook vaker gaan doen om ook onderweg gemakkelijk wat pagina’s te kunnen lezen. Verder staat ook al het boek Optimisme Is Dodelijk op mijn to read lijstje van deze maand. Een goede start betekend alleen maar veel goeds toch?

Hoe ziet jullie reading challenge er in 2018 uit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *