Deze maand starten we met een nieuw item op de site, namelijk het Bullet Journal item. Jullie vast niet geheel onbekend. Ik ben zelf afgelopen September begonnen met bullet journalen. Dit deed ik puur bij gebrek aan een agenda die ik kon gebruiken voor mijn werk. Naast mijn afspraken en overleggen plan ik namelijk ook graag mijn dag uit met een to do lijstje en daar is helaas in de meeste standaard agenda’s geen ruimte voor. Mijn conclusie zo aan het begin van 2019: zo’n bullet journal is toch eigenlijk wel echt super leuk! Vandaar dat ik ook dacht dat het misschien wel leuk zou zijn om jullie zo af en toe in mijn bullet journal journey mee te nemen en je misschien wat inspiratie kan geven voor je eigen planner.

Januari recap
In Januari besloot ik een soort van heelal thema te gebruiken. Na wat scrollen en klikken op pinterest vond ik wat plaatjes die mij erg inspireerden en ben naar eigen zeggen best tevreden over de opzet van mijn maand!

 

Februari inspiratie
Ook voor de maand februari ben ik alweer volop aan het nadenken over hoe ik mijn planner in wil gaan richten. Het begint vaak bij gewoon maar wat scrollen en zoeken op Instagram en Pinterest. Hieronder deel ik alvast wat van mijn inspiratiebronnen van aankomende maand.

Door de video’s van Diana Leeflang ben ik een beetje in het bullet journalen gerold. Ik zag het wel al vaker bij diverse mensen voorbij komen, maar Diana’s videos zijn vanaf de start een grote inspiratiebron voor me geweest. Uit deze flip through door haar 2018 journal kun je heel wat inspiratie halen!

Ook het account @prettyjournals op Twitter gebruik ik regelmatig om even doorheen te scrollen.

Voor Februari specifiek zit ik dit keer te denken aan een hartjes thema. Met Valentijnsdag en allerlei andere leuke dingen die ik gepland heb staan leek mij dat een representatieve stijl. Om hier meer de diepte in te gaan vind ik het vooral fijn om gewoon maar wat leuke plaatjes op Pinterest te pinnen.

 

Hebben jullie een bullet journal, en zo ja hoe ga jij de maand februari indelen?

 

One Comment

  1. Eva

    Ik heb inderdaad een bullet journal. Ik heb al een beetje een idee voor feb, ik dacht Valentijns dag valt natuurlijk in feb dus ik dacht om een soort rood/roze thema te doen met hartjes als mood tracker. De maand van de liefde haha. 🙂

    Wil ik graag jouw idee weten Lia voor feb, ben erg benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *