Een nieuw jaar betekend ook weer nieuwe boek releases! Aangezien iedereen na het opzetten van zijn of haar nieuwe reading challenge weer even wat inspiratie moet opdoen hierbij een aantal boeken die deze maand uitkomen en waar ikzelf ook erg benieuwd naar ben.

   

 

Koningsval. Victoria Aveyard
Het derde boek in de Red Queen serie van Victoria Aveyard komt deze maand dan ook eindelijk in het Nederlands uit. Ik heb het eerste boek hiervan gelezen en die vond ik erg goed. In dit derde deel gaat het verhaal van Mare verder.

Mare Berrens is een gevangene, haar bliksemkracht is ze kwijt, en haar leven is in handen van Maven Calore, de jongen die ze ooit heeft liefgehad. Nu is hij koning, en hij probeert het werk van zijn overleden moeder voort te zetten in een poging om de macht over zijn land, en zijn gevangene, te behouden.
Het provisorische leger van Mare blijft ondertussen groeien. Onder leiding van de verstoten prins Cal bereiden ze zich voor op een oorlog. Bloed zal tegen bloed vechten, elk leger met een eigen speciale kracht. En Cal zal niet stoppen voor hij Mare terugkrijgt.

Mocht je de eerste twee delen nog niet hebben gelezen, zet ze dan allen snel op je to be read lijstje!


Simon vs the Homo Sapiens Agenda (movie edition).
Becky Albertelli
Dit boek is bij menig wel bekend en ook al een tijdje uit. Wat jullie misschien nog niet wisten is dat binnenkort (lees: juni dit jaar) de verfilming van dit boek in de bioscopen te zien zal zijn onder de naam Love, Simon. Tijd voor een filmeditie van het boek dus!

Wires and Nerve. Volume 2: Gone Rogue. Marissa Meyer
Ook Marissa Meyer van de welbekende Lunar en Cinder boeken heeft een release deze maand. Haar tweede graphic novel in de Wires and Nerves serie komt namelijk uit. Ik heb zelf nog niets van deze auteur gelezen, maar zie overal dat ze geprezen wordt om haar verhalen..tijd om hier aan te beginnen denk ik.

Before I Let Go. Marieke Nijkamp
Marieke Nijkamp is bekend van haar 54 Minuten en nu is ook een tweede boek on it’s way. Ik vond haar eerste boek erg goed en ben daarom nu ook benieuwd naar dit nieuwe verhaal.

Best friends Corey and Kyra were inseparable in their snow-covered town of Lost Creek, Alaska. When Corey moves away, she makes Kyra promise to stay strong during the long, dark winter, and wait for her return.

Just days before Corey is to return home to visit, Kyra dies. Corey is devastated―and confused. The entire Lost community speaks in hushed tones about the town’s lost daughter, saying her death was meant to be. And they push Corey away like she’s a stranger.

Corey knows something is wrong. With every hour, her suspicion grows. Lost is keeping secrets―chilling secrets. But piecing together the truth about what happened to her best friend may prove as difficult as lighting the sky in an Alaskan winter…

 

Naar welke boek releases kijken jullie uit in de komende periode?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *