Vorige week woensdag was het dan zover; Michelle Obama stond met haar boek tour ‘Becoming’ in de Nederlandse ZiggoDome! Ik keek hier al langere tijd enorm naar uit en Roos en ik waren dan ook zeker aanwezig deze avond.

We wisten in eerste instantie niet goed wat we ervan konden verwachten. Het was heel apart en mooi om zo’n volle concertzaal te zien met allemaal mensen die net zo benieuwd waren naar deze vrouw als wij.

People are connecting with me because I told the story, but it’s the story that’s the power.

Uiteraard ging ze dieper in op de verhalen uit haar boek; haar broer, ouders en ook man kwamen allemaal voorbij. Dit verhaal werd ondersteund met korte filmpjes waar onder andere ook haar twee dochters in te zien waren.

This isn’t about Michelle Obama, this is about us all. So don’t be afraid to open up. Be brave and be hopeful, because we owe it to the next generation.

Ik vond het zelf persoonlijk erg inspirerend. Het boek raad ik iedereen van harte aan te lezen want het geeft zo’n betere inkijk in hoe Michelle als persoon en vrouw gevormd is. Deze vrouw was niet alleen de first lady van Amerika maar is op haarzelf ook iconisch, al zeg ik het zelf. Zoveel dingen die ze aanhaalde in het gesprek waren zo inspiratievol en mooi. Het was zeker een avond die ik niet snel zal vergeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *