Het is alweer hoog zomer en dat is het perfecte momentje voor een lijstje met boeken die ik momenteel zelf aan het lezen ben en ik graag wil uitlezen deze zomervakantie:

What if it’s us – Becky Albertalli & Adam Silvera

Verhaal:

Arthur is alleen voor de zomer in New York, maar als Broadway hem iets heeft geleerd, is het dat het universum een verbluffende romantiek kan bezorgen wanneer je het het minst verwacht.

Ben vindt dat het universum zich met zijn zaken moet bemoeien. Als het universum achter hem stond, zou hij niet op weg zijn naar het postkantoor met een doos met de dingen van zijn ex-vriendje.

Maar wanneer Arthur en Ben elkaar op het postkantoor ontmoeten, wat heeft het universum dan precies voor hen in petto?

Misschien niets. Ze worden tenslotte gescheiden.

Misschien alles. Ze worden tenslotte herenigd.

Maar wat als ze een eerste date niet helemaal kunnen vastleggen. . . of een tweede eerste date. . . of een derde?

Wat als Arthur te hard probeert om het te laten werken. . . en Ben probeert niet hard genoeg?

Wat als het leven echt geen Broadway-toneelstuk is?

Maar wat als het zo is?

Comment:

Ik ben met dit boek al een aantal maanden geleden begonnen maar ik ben in een enorme leesdip gevallen. Momenteel ben ik die aan het oppakken en hoop ik dit boek uit te lezen, want het is wel erg belovend!

Mirror mirror – Cara Delevigne, Rowan Coleman

Zestienjarige vrienden Red, Leo, Rose en Naomi zijn buitenbeentjes; nog steeds uitzoeken wie ze zijn en wie ze willen zijn. Het leven is niet perfect, maar muziek brengt ze samen en ze zijn enthousiast over wat de toekomst in petto heeft voor hun band, Mirror, Mirror. Dat is totdat Naomi verdwijnt voordat ze bewusteloos uit de rivier wordt getrokken.

Ze blijft in coma vechten voor haar leven. De politie beweert dat het een mislukte zelfmoordpoging was, maar haar vrienden zijn niet overtuigd. Zal Naomi ooit wakker worden? Wat – of misschien wie – leidde haar naar dat ziekenhuisbed? En hoe kon Red, de zelfbenoemde beschermer van de groep, de waarschuwingssignalen niet vinden?

Terwijl Rose zich richt op wild feesten en Leo wordt gehuld in zwarte buien, probeert Red de waarheid te achterhalen. Het is een reis die ervoor zorgt dat de wereld van Rood barst, waardoor de donkerste geheimen van de groep worden blootgelegd. Niets zal ooit meer hetzelfde zijn, want als een spiegel eenmaal is verbrijzeld, kan deze niet meer worden hersteld.

Huidpijn – Saskia Noort

Ieder mens heeft een duistere kant. Zo ook Anne, Nederlands populairste televisiepresentatrice en journaliste. Als ze haar grote liefde en daarmee haar droom dreigt te verliezen, en het verdriet hierover breed wordt uitgemeten in de pers, moet ze alles op alles zetten om niet ook nog door haar vrienden, familie en eigen verstand in de steek gelaten te worden.


Ik hoop dat ik deze boeken allemaal uit kan lezen deze zomer, daarna plaats ik daarna hier een review op!

Welke boeken willen jullie lezen deze zomer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *