Zayn is iemand die ik wel voor mijn verjaardag zou willen hebben. Dit gaat helaas niet dus Zayn in de vorm van boeken is dan ook een mooie tweede optie. Zondag 9 juni was ik jarig. Maar Amy en Lia hadden mij de week van te voren in Kopenhagen mij al twee cadeau’s gegeven. Ik had het wel cadeau’s in Lia’s trolley gezien maar ze vertelde me dat het nog voor Amy was. Dus nietsvermoedend kreeg ik opeens twee pakketjes in mijn handen gedrukt. En nu weten jullie ook dat ik naast boeken fan van Zayn ben.

Het boek van Zayn en Where's Zayn afgebeeld om dit artikel nog meer Zayn gerelateerd te maken

‘This book is my diary of a period that I would like to share with you all. I hope that there are things in the book that contextualise some of the moments and memories we have all shared together. There are things I address in the book that are very personal to me, things that I have never told anyone, things I still find hard to talk about. It’s a part of a journey I’m still on’ – ZAYN

Als eerste pakte ik het boek van Zayn uit. Die wil ik al zo lang maar om onbekende reden nooit gekocht. Extra leuk dus dat ik deze cadeau kreeg! Zayn verteld hierin zijn verhaal. Hoe hij terecht kwam in de wereldberoemde boyband One Direction (waar ik niets mee heb) En hoe hij solo ging, en waarom. Hij verteld dingen die hij nog nooit vertelde en doet echt een boekje (pun intended) open. Er zijn notities, songteksten en tekeningen in te vinden die bijgestaan worden door mooie foto’s. Het boek heeft 274 pagina’s, genoeg leesvoer. Ik kan dan ook niet wachten om erin te gaan lezen.

Een foto van een pagina uit Where's Zayn om de lezer te laten zien hoe het er een beetje uitziet

Zoals ik net vertelde ben ik geen One Direction fan. Maar toen ik het boek Where’s Zayn? uitpakte vond ik het meteen geinig en leuk. Where’s Zayn is gebaseerd op de welbekende Where’s Wally, dat poppetje met het wit-rode gestreepte shirt. Je moet Zayn vinden (want hij is natuurlijk solo gegaan) maar ook de andere leden van One Direction. Het zoeken wordt per pagina moeilijker. Achterin het boek zijn ook nog artiesten te vinden die je vinden kan. Genoeg voor een heuse zoektocht dus. Ik zal zo nu en dan dit boek erbij pakken want je kan er net zo lang mee doen als je wilt.

Dankjewel Lia en Amy, ik ben er super blij mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *