De feestdagen staan weer voor de deur en de aanbiedingen vliegen om je hoofd. Ik dacht het is perfect tijd om een lijstje te maken met boeken die ik graag zou willen lezen, die (bijna) uit(gekomen) zijn.

Reputation – Sara Shepard

De Aldrich University is tot in de puntjes geraakt wanneer een hacker e-mails van 40.000 mensen – de hele faculteit, medewerkers, studenten – in een gemakkelijk doorzoekbare database dumpt. Geruchten en affaires lekken onmiddellijk, maar de dingen worden explosief wanneer de knappe echtgenoot van Kit Manning, Dr. Greg Strasser, wordt vermoord. Kit’s zus, Willa, keert terug voor de begrafenis en zet voet in een geboortestad die ze vijftien jaar geleden vluchtte, na een nacht die ze wou dat ze kon vergeten. Als onderzoeksverslaggever weet Willa dat er iets niet klopt in de nacht dat Greg werd vermoord en is ze vastbesloten de waarheid te vinden. Wat ze niet verwacht, is dat iedereen iets te verbergen heeft. En terwijl er een moordenaar vrij is, moeten Willa en Kit uitvinden wie Greg heeft vermoord voordat iemand anders wordt vermoord.

Reputatie wordt verteld vanuit meerdere gezichtspunten en zit vol met wendingen, bochten en schokkende onthullingen. Het is een verhaal van intrige, sabotage en de geheimen die we bewaren – en hoe ver we gaan om ze verborgen te houden. Nummer één bestseller Sara Shepard staat aan de top van haar spel in deze gloednieuwe volwassen roman.

Regretting You – Colleen Hoover

Morgan Grant en haar zestienjarige dochter, Clara, willen niets liever dan niets hetzelfde te zijn.

Morgan is vastbesloten om te voorkomen dat haar dochter dezelfde fouten maakt als zij. Door zwanger te worden en veel te jong te worden, zette Morgan haar eigen dromen in de wacht. Clara wil niet in de voetsporen van haar moeder treden. Haar voorspelbare moeder heeft geen spontaan bot in haar lichaam.

Met strijdende persoonlijkheden en tegenstrijdige doelen, vinden Morgan en Clara het steeds moeilijker om naast elkaar te bestaan. De enige persoon die vrede kan brengen in het huishouden is Chris – Morgan’s echtgenoot, Clara’s vader en het familieanker. Maar die vrede wordt verbrijzeld wanneer Chris betrokken is bij een tragisch en twijfelachtig ongeval. De hartverscheurende en langdurige gevolgen zullen veel verder reiken dan alleen Morgan en Clara.

Terwijl ze worstelt om alles wat om hen heen is neergestort te herbouwen, vindt Morgan troost in de laatste persoon die ze verwacht en Clara wendt zich tot de enige jongen die haar verboden is te zien. Met elke dag die voorbijgaat, vallen nieuwe geheimen, wrok en misverstanden moeder en dochter verder uit elkaar. Tot zover uit elkaar, is het misschien onmogelijk voor hen om ooit weer samen te vallen.

Hearts, Strings, and Other Breakable Things – Jacqueline Firkins

Mansfield, Massachusetts is de laatste plaats waar de zeventienjarige Edie Price haar laatste zomer voor het college wil doorbrengen. Het is de thuisbasis van rijke suburbanieten en prima donnas zoals de neven en nichten van Edie, die vastbesloten zijn haar af te leiden van de dood van haar moeder met schattige jongens en make-up in Assepoester-stijl. Edie heeft haar eigen plannen en ze bevatten geen charmante prins.
Terwijl Edie naar schoolwerk duikt en zich aanmeldt voor universiteitsbeurzen, voelt ze zich aangetrokken tot twee Mansfield-jongens die beginnen te strijden om haar aandacht. Eerst is er Sebastian, Edies jeugdvriend en eerste liefde. Hij is lief en slim en. . . heeft al een vriendin. Dan is er Henry, de lokale bad boy en all-round speler. Hij is volledig verboden terrein, zelfs als zijn kussen chemisch verslavend zijn.

Beide jongens hebben problemen. Edie kan het niet helpen, maar verstrikt raken tussen hen. Iemands hart gaat breken. Nu moet ze ervoor zorgen dat het niet van haar is

Naar welk boek ben jij benieuwd?

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *