Week van… WK51

Zondag 24-12

Met mijn moeder en neefje ging ik naar Feyenoord – Roda JC. Ik ben nog nooit rond kerst naar een voetbalwedstrijd gegaan, extra leuk dus. En we hadden business seats, wat zat dat lekker!

Maandag 25-12

Op eerste kerstavond at ik heerlijke zalm met champions, wortels en rijst. Daarna nog een film gekeken, maar niet helemaal afgezien omdat het ons toch tegenviel. S middags waren we bij mijn tante op bezoek.

Dinsdag 26-12

We gingen met de hele familie van papa’s kant eten bij 1 van mijn tante’s. Er was super lekker eten. Waaronder een stoofpotje, zalm, salade, aardappelschotel met ansjovis (ja echt, dit is iets Zweeds, maar je proeft de vis eigenlijk amper) Ik had een cheesecake en pompoentaart gemaakt. Vooral de cheesecake was erg lekker!

Woensdag 27-12

Ik ontving dit mooie fictie boek. Op Goodreads heeft het vier van de vijf sterren, dit kan dus alleen maar goed zijn. Ik zag dit boek echt overal op instagram.

Donderdag 28-12

Gatver, verkouden. Veel thee drinken dus!

Morgen hebben we nog derde kerstdiner bij een vriendin en dan is het alweer oud en nieuw. Ik ga dan niks doen, gewoon lekker uitzieken. Zoveel van oud en nieuw houd ik nu ook weer niet, dus dat komt mooi uit.

Wat ga jij doen dit weekend?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *