Week van… WK47

Hoi!

Welkom bij mijn week van. Hierbij neem ik jullie een weekje mee in mijn leven.

Vrijdag, 24 november 2017

Black friday. help.

In de ochtend alle cadeautjes die ik nog moest aanschaffen gekocht en natuurlijk eindigde ik weer met vele onzinnige dingen wat ik niet nodig had. Daarnaast nog vette korting op mijn photo mogelijkheden voor de pretty little liars conventie in Dusseldorf voor volgend jaar. Ik ga nu sowieso op de foto met Troian Bellisario, Ian Harding en Sasha Pieterse. Nu wachten op de kerstkorting voor de rest.

Sinterklaas is natuurlijk weer in het land. Voor mijn is het altijd een kunst om alle feestjes in die 2/3 weken te proppen. Vandaag was de eerste dag! Vandaag vierden wij sinterklaas bij mijn opa en oma. We hadden voorgesteld om allemaal wat hapjes te gaan maken en gezellig te gaan eten.

Aan het einde van de avond zag ik nog 5x een zaklamp over de schutting komen. Daarna had ik iemand er overheen zien proberen te klimmen. Uit reflex ben ik met mijn oom de poort ingelopen en uiteindelijk bleken het 2, 14 jarige meisjes die zichzelf buiten hadden gesloten. Entertainment van de avond ook weer gehad.

Zaterdag, 25 november 2017

Vandaag moest ik werken en heb ik de hele dag mensen heb moeten schminken voor sinterklaas intocht. Was een gezellige dag met een leuk team.

Daarna met zijn vele het cafe ingegaan. ’s Avonds had van de pieten nog als verassing een pizza naar mijn huis gestuurd.

Zondag, 26 november 2017

Als evenementfotograaf was ik gevraagd om weer een sinterklaas evenement te fotograferen. Heb rond de 200 kinderen op de foto gezet bij de m&g, wat nog lastiger was dan ik had gedacht! Het was een hele lange dag maar de sfeer was zo leuk en positief dat het eigenlijk heel snel voorbij vloog.

Maandag, 27 november 2017

Aangezien ik het hele weekend niet thuis was, moest ik toch mijn achterstallig werk inhalen. Dus de hele dag druk bezig geweest met huiswerk.

Dinsdag, 28 november 2017

Eigenlijk een drukke dag weer, eerst paar uurtjes op school en daarna direct door naar mijn theater repetities.

Woensdag, 29 november 2017

WE GAAN NAAR TAYLOR SWIFT IN WEMBLEY.

Een vriendin heeft toen ik in de les was kaartjes voor Taylor Swift kunnen fixen. Ik ga er met haar (Romana) Eva en Lia naar toe. Roos, Nikki en misschien Linda gaan ook meteen mee naar Londen, dus dat wordt nog een gezellige boel!

De rest van de dag niet meer kunnen concentreren op school en ’s avonds wat stoom kunnen afblazen bij pianoles.

Donderdag, 30 november 2017

5 uur wachten op school. verveling. verveling. verveling. verveling.

Vrijdag, 1 december 2017

Weer naar school en na mijn beoordeling van het project meteen naar huis gegaan om daarna meteen in slaap te vallen. Kapot. Dit weekend gelukkig geen plannen, alleen wat eigen werk doen en achterstallig werk doen.

Hoe was jullie week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *