Week van… WK46

Er is alweer een week voorbij en we naderen het einde van november. Ik las deze week na tijden eindelijk weer eens een boek uit; het hoogtepunt van mijn week nee hoor grapje.

18 november 2017 – 24 november 2017

Dit afgelopen weekend hadden wij (ook Roos en Amy waren van de partij) een verjaardag van een goede vriendin. Ze had een hele gezellige middag en avond georganiseerd met een mini high tea, Disney Sing It en vele Kahoot quizes. Het was een super leuke dag!

Ook las ik deze week dan eindelijk The Hate U Give van Angie Thomas uit. Het is een verhaal wat me zeker bij zal blijven, al vond ik het einde van het boek wel wat gehaast allemaal achter elkaar.

De rest van de week heb ik weer gewerkt. Op donderdag hadden we een jaardag vanuit het onderzoeksinstituut, waar ik ook nog een poster heb gepresenteerd. Het is af en toe fijn om even wat anders te doen dan alle andere dagen.

’s Avonds had ik ook mijn uitstapjes naar de sportschool weer om mijn hoofd na een lange dag even te legen.

Ennnnn vandaag is het black friday! Ik ben in mijn mail echt doodgegooid met allerlei e-mails met kortingscodes. Hoewel ik er niets mee wil doen of nodig heb is het misschien wel handig om toch stiekem even rond te neuzen voor wat sinterklaas en kerstcadeaus die ik toch nog moet kopen. You never know!

 

Wat gaan jullie het aankomende weekend doen? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *