Welkom in de week van… Amy
Het is nu al de vierde week van januari en ik neem jullie mee hoe mijn afgelopen week was.
Eigenlijk kan ik het heel snel samenvatten: deadlines en ziek. Maar er zijn natuurlijk ook andere dingen gebeurd.

21 januari 2017
Eigenlijk heb ik deze hele dag niets gedaan, anders dan huiswerk. Dus hier een foto van mijn kat.

22 januari 2017
Hoera! Mijn ouders zijn vandaag 25 jaar getrouwd! Super lang.


Gisteravond hebben mijn broertjes en ik het huis versierd met slingers, ballonnen en allerlei ongemakkelijke jeugdfoto’s van mijn ouders.

Er waren dus meer dan 50 mensen bij ons geweest, waarvan er rond 30 bleven eten. Echt super druk en chaotisch in de woonkamer, maar het was wel super gezellig!

Op naar de 50 jaar!

23 januari 2017
Echt na zo’n drukke dag, wil je niet weten hoe blij ik was met deze dag vrij van school. Helaas had ik dus nu ook weer huiswerk, aangezien ik voor 16.00 een deadline had.
Om 10.00 nog voor paar vriendinnen tickets gescoord voor hun ouders die naar U2 wilde gaan, die waren allemaal erg blij!.

Rond 15.00 uur kreeg ik het beste bericht ooit: “deadline is verplaatst naar middernacht”. Dus ik heb van 9.00 tot 22.00 nonstop gewerkt.

24 januari 2017
Tentamendag! Ik had dus twee gesprekken vandaag. Het heeft me dus in de ochtend meer dan 2,5 uur gekost om naar Amsterdam te komen (normaal 40 minuten.) Dit omdat ik echt heel ziek was en een erge paniekaanval kreeg en moest daardoor uit de trein. De laatste tijd word ik echt zo claustrofobisch in een trein, door de extreme spits drukte en dan wil ik eruit rennen. Maar gelukkig na een tijdje lukte me het en ben ik in Amsterdam gekomen.

Het eerste gesprek kan ik me letterlijk niets meer van herinneren maar ik denk dat het wel goed is gegaan, aangezien ik een mail heb gehad met een voldoende erin en nadat ik 6 uur moest wachten, ging het tweede gesprek ook goed en ben ik naar huis gegaan.

25 januari 2017, 26 januari 2017 en 27 januari 2017


Ik kan hier wel iets over schrijven, maar ik ben al letterlijk 3 dagen in bed aan het liggen, ziek zijn, katten knuffelen, vriendinnen lastigvallen met FaceTime, Tom Odell aan het plat draaien, sims aan het spelen, slapen en huiswerk aan het doen. Vanmiddag weer naar de dokter toe!

Hoe was jullie week? Laat het in de comments weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *