Welkom in de week van… Amy.
Deze week is het mijn beurt en hier vind je een verhaaltje wat ik de afgelopen week heb gedaan!

30 december 2016 – 6 januari 2017

Iets wat al jaren op mijn bucketlist staat is:
Oudejaarsavond meemaken in Londen.

Nu na jaren kan ik dat eindelijk van mijn lijstje afschrijven.

30 december 2016
Op 30 december stapte ik, samen met een vriendin, rond de middag in het vliegtuig naar Londen toe. Dacht ik. Door de hevige mist had ik uiteindelijk 4 uur vertraging, waardoor ik dus laat in de avond aan ben gekomen. Ik ben allang blij dat mijn vlucht überhaupt door is gegaan want er waren heel veel vluchten geannuleerd.

De vliegtuigmaatschappij waarmee ik vloog heeft ons wel goed behandeld. Voor vertrek kregen we een bon voor avondeten en kregen we de hele tijd drinken. Bij aankomst in Londen ben ik naar het huis, van de vriendin die mee ging, gegaan.

31 december 2016

Oudejaarsavond! In de avond naar de supermarkt geweest, wat trouwens nooit aan te raden is op deze datum – behalve als je van drukte houdt, en we hebben met zijn drieën (een vriendin van een vriendin kwam mee) een enorme avondmaaltijd gemaakt van eten dat allemaal niet bij elkaar paste.

Daarna zijn wij naar centraal Londen afgereisd om naar de Westminster Bridge te gaan, waar wij tickets hadden voor het vuurwerk. Het was echt druk, maar zo mooi met alle lampjes! De sfeer was heel tof, ze speelde heel veel muziek en de mensen waren allemaal vrolijk.

Om 23 uur, Engelse tijd was het natuurlijk al 2017 in Nederland dus hebben we snel een video gemaakt voor familie en vrienden om hun alvast een gelukkig nieuwjaar te wensen. Wij moesten nog een uur naar muziek luisteren en wachten tot het tijd was.

1 januari 2017

12 uur. Big Ben ging af. Wat een magisch geluid. De countdown. Duizenden mensen die aftellen. Toen het vuurwerk. Het was alles waar ik ooit van kon dromen. Het was een enorme mooie show, goede muziek en de sfeer zat er goed in! Ik ben zo blij dat ik heen ben gegaan. Uiteindelijk lag ik om 4.00 Engelse tijd in mijn bed.

In de avond ben ik nog naar Hyde Park, Winter wonderland geweest, wat ook erg mooi was alleen regende het jammer genoeg erg hard.

2 januari 2017

Helaas zat mijn Londen avontuur er toen weer op. Toen ben ik alleen naar huis gegaan.

3 januari 2017

Slapen.

4 januari 2017

Na een tijdje rustig aan gedaan te hebben, ben ik toch weer naar het zwembad geweest met mijn nicht, even ontstressen.

5 januari 2017

Ja en dan kom je er achter dat de vakantie bijna voorbij is en je nog heel veel huiswerk moet doen, dus je besluit maar je kamer op te gaan ruimen en aan het werk te gaan.

Ik heb nu lampjes op mijn kamer opgehangen!

6 januari 2017

Ja!! Ed Sheeran is terug. Wat een goede muziek. In de ochtend naar de ochtendshow van BBC 1 geluisterd waar hij te gast was. Daarna ben ik naar Haarlem gegaan om daar met een vriendin af te spreken. Het is echt ijskoud buiten maar dat is niet op de foto te zien.

In Haarlem nog met zijn tweeën wezen lunchen en weer bijgepraat. We hadden elkaar al veel te lang niet meer gezien!

Zoals je kunt zien was mijn week nogal druk, maar wel leuk!

Iets wat ik nu eindelijk kan doen:

Bucketlist:

Oudejaarsavond meemaken in Londen.

Hoe was jullie week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *