Vakantiebieb 2019 is weer te downloaden dit jaar. Ontdek nieuwe boeken en neem ze allemaal mee. Zonder ze fysiek mee te dragen. Scheelt weer ruimte in je koffer voor leuke zomer kleding. Vandaag licht ik een aantal boeken uit die mij leuk lijken. En hopelijk jij ook.

Genoemde boeken in het artikel de Vakantiebieb 2019

Van niks naar clicks! – Kalvijn, oftewel Kelvin Boerma

Kalvijn kennen we natuurlijk allemaal wel. Of je moet onder een steen hebben gelegen. Maar zijn youtube kanaal Kalvijn heeft meer dan 1 miljoen abonnees, wow! Dit kunnen niet veel Nederlandse youtubers zeggen. Kelvin verteld in dit boek zijn verhaal. Hoe hij van 0 abonnees naar 1.1 miljoen abonnees ging. Hij verteld alles, genant of niet. En geeft jou opdrachten zodat jij ook een succesvolle influencer kan worden. Met tips van onder andere Monica Geuze, Dylan Haegens (1.6 miljoen abonnees) en Giel de Winter. Neem een paprika en leer van dit boek.

“Doe eens gek, je bent al normaal genoeg”

Wild – Mel Wallis de Vries

Mel won dit jaar wel zes Prijs van de Jonge Jury prijzen. Er staat dus wel een beetje druk op dit boek. Wild is uitgekomen in 2018 en staat nu al in de Vakantiebieb! Het deed me meteen denken aan haar andere thriller Vals. Een enge omgeving, een kampeertrip en dit keer zeven jongeren in plaats van vier.

In Wild gaan zeven jongeren op eindexamenreis in Spanje. Een droom die uitkomt. Ze besluiten om een nacht te gaan kamperen in een natuurgebied. Maar al snel verdwijnt er iemand en spat de droom uiteen. Het wordt een nachtmerrie. Zullen ze het wel overleven, met al hun frustratie en angst?

Een foto van een kampvuur uit het boek Wild van Mel Wallis de Vries

Vijftien – Marlies Slegers

Elena haar vader is overleden. Sinds zijn dood voelt ze zich alleen en onbegrepen. Op een dag besluit ze een chatsite te bezoeken en daar ontmoet ze Tim. Na een ontmoeting met Tim verdwijnt ze spoorloos.

Job zat vroeger aan de drugs en drank maar nu wil hij dat verleden maar al te graag vergeten. Job’s vader frustreert hem heel erg. Gelukkig kan hij doormiddel van boksen zijn gevoelens kwijt. Daar leert hij Daan kennen, maar Daan zegt dat hij Job al kent. Job doet al snel een gruwelijke ontdekking. Terwijl Elena zich uit een enge situatie probeert te redden.

Wacht op mij – Jennifer L. Armentrout

Cam is sexy, lief en onweerstaanbaar. Alle meisjes vallen op hem. Aan aandacht dus niets te kort. Avery heeft zo haar eigen problemen op te lossen. Ze kan dus niet veroorloven dat Cam te dichtbij haar komt. Maar hoe kan ze hem weerstaan? En is ze wel bereid om Cam te vertrouwen? Wacht op mij is uit het Engels vertaald.

Download de Vakantiebieb 2019 in de app store of google play en geniet van deze gratis boeken!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *