Tea Time #15: Muzikaal of goed kunnen schrijven?

Vandaag weer een nieuwe tea time waarin we de volgende interessante vraag tegenkwamen:

“Zou je liever heel muzikaal willen zijn of goed kunnen schrijven?”

Lia: Dit is erg moeilijk want het ligt me alle twee wel heel erg goed volgens mij. Als ik dan toch moet kiezen zou ik wel juist heel goed willen kunnen schrijven. Dit omdat het me geweldig lijkt om met alleen woorden iets moois neer te kunnen zetten.

Amy: Ik vind dit een lastige vraag omdat ik van beide heel erg veel houd. Ik denk dat ik het beste een combinatie ervan kan maken en dat ik dan voor de optie ga: heel muzikaal muziek kunnen schrijven.

Roos: Ik zou het liefst goed kunnen schrijven. Als het niet met een boek lukt kan ik het altijd nog proberen om singer-songwriter te worden. Hits schrijven voor Miley Cyrus, Ariana Grande, The Weeknd, Zayn en Martin Garrix lijkt mij een hele mooie optie.

Laat in de comments jouw mening weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *