Zo’n twee weken geleden liep ik door de Albert Heijn en zag ineens een actie rek met het Pickwick Tea Topics spel. Bij aankoop van wat actieproducten kreeg je zo’n spel, en dat heb ik uiteraard gedaan. Theezakjes verzamelen bij het drinken is leuk, maar een spel wat hierop gebaseerd is in de kast hebben is nog leuker!

Het spel is gebaseerd op de vragen die nu al op (bijna) alle pickwick theezakjes te vinden zijn. Het idee is om elkaar nog beter te leren kennen door correct in te schatten wat je medespelers antwoorden op vragen zoals bijvoorbeeld: ‘Waar moet jou ideale vakantie aan voldoen?’

Degene die het meeste weet van zijn medespelers en het grootste aantal punten weet binnen te sprokkelen..die wint!

Voor zover wij weten deed de Albert Heijn mee aan de actie, maar ook daar is deze nu bijna niet meer te vinden. Laat ons vooral weten waar jullie Tea Topics nog meer zijn tegengekomen.

 

Met wie zou jij dit spel willen spelen? 

One Comment

  1. M. Ticheler

    Het Pickwick theedoek heb gespeeld met mensenkind het verpleeghuis. Prachtige verhalen kwamen op tafel. Mijn moeder is weer in haar eigen appartement. Wij zouden het spel graag willen aanschaffen om dat ook in haar eigen huis met oudere bewoners te spelen.
    Wie kan mijn moeder (96 jaar) aan het spel helpen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *