Een nieuw jaar en een nieuwe thee vraag. Het houdt niet op. De vraag van vandaag; met wie wil je snel een kopje thee drinken?

Roos: Met Ruth Ware. Wat haar inspiratie is voor haar slechte karakters in boeken. Tegen welke schrijvers ze op kijkt. En met welke thriller schrijver het liefst een boek zou willen maken. Ik ben sinds The woman in cabin 10 erg fan van haar boeken, vandaar dat ik met haar thee zou drinken.

Amy: Met Nicholas Sparks of John Green. Ik denk dat het erg inspirerend is.

Lia: Ik wil eigenlijk wel graag snel weer een kopje thee drinken met Amy en Roos. It’s been a while! Verder heb ik al een tijdje inderdaad toch wel een soort van high tea achtige craving, dus ik denk dat ik binnenkort maar eens de deur uit moet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *