Het is alweer enige tijd geleden dat we voor het laatst een thee-vraag met jullie deelden, maar we zijn nog steeds de grootste thee fans in Nederland! Met vandaag een denk ik heel erg toepasselijke vraag, namelijk; Op welk moment is thee voor jou onmisbaar? 

 

Lia: In de herfst en winter periode is thee voor mij echt onmisbaar. Ik drink het eigenlijk praktisch elke dag, welk weer het ook is, maar in deze donkere en koude tijd vind ik het super fijn om een warme mok in mijn handen te kunnen nemen.

Roos: Wanneer het koud is! Dan drink ik veel meer thee dan in de zomer. De laatste tijd viel me op dat ik het amper meer dronk. Maar nu ik terug ben uit Curaçao en ik heel erg aan de kou moet wennen (30 graden verschil!) drink ik het weer vaak.

Amy: Thee is voor mij onmisbaar wanneer ik me niet lekker voel, wanneer het koud buiten is en wanneer je ’s avonds gezellig op de bank een film aan het kijken ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *