Voor mijn gevoel komen we altijd weer met een theezakjes post als het weer buiten weer wat druileriger wordt. Hopelijk hebben jullie genoten van een heerlijk zonnig weekend, maar nu er regen voorspeld wordt moet ik persoonlijk gewoon altijd weer aan thee denken. Vandaag daarom de vraag: wat is jouw grootste prestatie op boeken gebied; hoe dik was het dikste boek dat je ooit las?

Amy: Het dikste boek dat ik heb gelezen is ‘Harry Potter en de Orde van de Feniks’. Dit boek is 671 pagina’s lang! Kun je, je voorstellen dat ik dit als 9 jarige zomaar heb weg gelezen? Momenteel lees ik niet veel dikke boeken. De boeken die ik momenteel lees zijn gemiddeld 300 pagina’s dik.

Roos: Kingdom of ash van Sarah J. Maas is het dikste boek wat ik ooit las. Een hele prestatie op zich. Dit laatste deel van de Throne of glass serie heeft maar liefst 992 pagina`s! Ik dacht dat ik zo’n dik boek nooit zou uit kunnen lezen maar het is me gelukt. Met alle plezier, zonder moeite en ik kon bijna niet stoppen met lezen. Het is één van mijn favoriete boeken van 2019 tot nu toe.

Lia: De Harry Potter boeken zijn natuurlijk super dik, maar als ik naar andere series of boeken kijk dan is ‘De Waarheid Over de Zaak: Harry Quebert’ toch denk ik wel een van de dikste pillen waar ik doorheen gejast ben. Ik lees liever geen boeken die een half leven lang zijn, maar soms ga je zo snel door een verhaal hen (lees: de waarheid over de zaak harry quebert) dat het ook niet uitmaakt. Het boek was overigens rond de 650 pagina’s. Het is ook zeker een aanrader!

Hoe dik was het dikste boek wat jullie ooit lazen? Laat je suggesties in de comments, want wij staan altijd open voor nieuwe, leuke en lange boeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *