Gisteren was het Valentijnsdag! Ook bij Pickwick kreeg je daarbij de mogelijkheid om je (secret) Valentijn een theezakjes bericht te sturen met die hele belangrijke, of juist vrij nutteloze vraag. De vraag die wij aan jullie hebben is de volgende; van welke boeken heb jij meerdere exemplaren?

Amy: Boeken die ik meerdere keren heb dat is onder andere de Twilight serie. Wie was hier geen fan van? Daarnaast heb ik ook van de Harry Potter serie meerdere dubbele boeken, waaronder ook in diverse talen!

Lia: Ik heb wel wat dubbele boeken in mijn kast staan, maar eentje daarvan koop ik heel systematisch steeds weer opnieuw en dat is Wuthering Heights. Dit is een van mijn favoriete klassiekers en die wil ik letterlijk in elke variant mogelijk hebben.

Roos: Net zoals Amy heb ook ik meerdere exemplaren van de Harry Potter boekenserie. Zo heb ik de Nederlandse en Engselse versies en daarnaast ook de geïllustreerde boeken! Deze laatste zijn zeker een aanrader.

Van welk boek hebben jullie meerdere exemplaren? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *