Vandaag hebben wij de vraag voor jullie: welk boek inspireert jou?

Roos: Een boek dat mij inspireert is Stargirl. Het was mijn lievelings boek toen ik op de basisschool zat. In dit boek is een meisje genaamd Stargirl anders dan haar klasgenoten. Ze wordt gepest maar blijft toch zichzelf. Haar verhaal is altijd bij me gebleven en het heeft me geleerd dat het oke is om anders te zijn.

Amy: Een boek dat mij als kind erg inspireerde was Matilda. Ik vond het leuk om te lezen hoe alles mogelijk was als je maar in jezelf geloofde. Momenteel lees ik het boek: Live fearless: A call to power, passion and purpose – Sadie Robertson en ik vind hem tot nu toe erg inspirerend. Het heeft erg veel diepgang en andere inzichten op het leven. Ben benieuwd hoe hij verder is en dan plaats ik een review!

Lia: Iets wat ik nog niet zo lang geleden gelezen heb valt denk ik wel onder deze categorie boeken die mij inspireren. Ik heb het dan over The Truth Pixie van Matt Haig (zie ook de review die ik schreef). Review: The Truth Pixie – Matt Haig Dit is een super simpel maar heel mooi en rijkelijk geïllustreerd boekje welke een eerlijke en mooie boodschap met zich medebrengt; geloof in jezelf en je kunt de hele wereld aan.

Laat je antwoord in de comments weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *